WHAT DAY? FRIDAY

Hejhopp! Igår hände inget speciellt, så kände inte för att blogga då heller. Idag är det fredaaag och jag har en jobbig skoldag framför mej. Men det känns rätt okej, har inte haft hälften av ämnerna som jag har idag ännu i år..efter skolan ska jag dra mej på lenkki fast jag har sjuuka muskler från gårdagens body pump. På kvällen drar jag mej till Elin med några brudar, varifrån vi sedan tar bussen till Åminne!


Mina sista dagar som blondin

Godmorgon! Idag är mitt humör raka motsatsen från igår, eller efter sånglektionen var jag fick beröm och en efterlängtad 10kms lenkki mådde jag mycket bättre och var gladare! Har sovit en 8 timmars sömn inatt också, har inte behövt stressa något på morronen heller så allt känns frid och fröjd nu. Dock hade jag ingen röst då jag vaknade..Aja nu är jag påväg till skolan, efter de 6 timmar som jag kommer spendera i den byggnaden ska jag till stan och efter det till gymmet :)

Rubriken? Ja jag har beställt en lång frissa tid på lördag! Det blonda ska bort alltså, iallafall för tillfället. Går ju alltid att ändra sen igen, hehe


Idag är en sån dag

Allt har varit helt bra idag, förutom mitt humör. Är så sur på mig själv. Nu ska jag iallafall på sånglektion, shönt som fan. Efter det ska jag och springa, ä n t l i g e n.


Music


If you want it - fight for it

Imorgon börjar jag strejka igen strikt och träna flitigt. Ända sedan jag kom från Italien har jag ätit massor med onyttigt och inte varit så träningsflitig som jag vill vara.. Så nu ska jag ta mig själv i nacken och fortsätta leva som jag gjort före. Jag vet att jag mår mycket bättre då jag äter nyttigt och satsar på att ha en hälsosam kropp än så som jag har levt nu den senaste månaden, åh fyfan vad äcklig jag känner mig. Som en skräptunna, fylld med en massa skräpmat. Men nu är jag taggad till tusen, ska först bli 100% frisk, sen kör jag!


~ ~ ~

Söndag idag! Och jag mår inget bättre än igår, har dock ändå bakat lite chocolate chip cookies och varit en sväng till stan efter skor och filmer. Ser på idol- repris och drömmer mej bort i musikvärlden, åh jag vill så komma långt med sång men jag vet inte var jag ska börja...eller jag började ju ta sånglektioner, så får se vart dethär leder :) ja men, tror det blir att stanna hemma från skolan även imorgon. Jobbigt, men måste vila ut mig helt nu. Annars kommer jag ju aldrig piggna upp..aja ha en fin och mysig söndag!


Pajamas all day

God dag! :) klassresan (vi var 7 klasser på samma gång) var som sagt bra, vi besökte fazer, heureka, riksdagshuset och sveaborg. Hade lite egen tid på torsdag kväll så jag och några flickor shoppade lite och var ut och åt! En stor del av folket var eller blev också sjuka, så olyckligtvis ligger jag nu i soffan sjuk. Och äter mina älskade parrots haha! Ska inte göra något idag då alltså, bara äta och se på filmer.


Lite nytt

Blus & Byxor, Zara
Iphone case, Accessorize

In a bus looking out the window

Är nu påväg hem från helsingfors! Har varit en helt bra resa faktist :)


Fullt upp

Hej på er! Haft en bra dag?
Jag kom just hem från ett bra pass på gymmet bestående av 1h på löpmatta och 50 min muskelträning. Körde moppe första gången till skolan idag också haha! Ikväll ska jag äta något riktigt gott och nyttigt (hehe ja, nyttigt) framför nyaste avsnittet av pretty little liars. Sedan ska jag packa lite eftersom jag imorgon åker ner till Helsingfors för andra gången på en vecka, dock med klassen denna gång! :)


text på text en tisdag

 
Hej! ♥ Kan börja med att säga att gud vilket fint väder vi har haft idag! Strååålande sol hela dagen :) Vaknade doch tydligen på fel sida imorse, glömde massor och stressade ihjäl mig före skolan. Vad jag har gjort idag? Haft en vanlig skoldag med spring av och an framför kamera, eftersom vi hade skolfotografering. Efter skolan for jag på en trög träning, hade noll lust att spela så det var mindre kul...Aja nu ska jag läsa Vecko Revyn och bara ta det lungt.
 
Annars har jag satt upp massor bilder från Italien nu så ta och bläddra ner om du inte har tittat! Ta gärna en titt på Tildas blogg (www.tiips.webblogg.se) , vart hon satt upp en film från resan :) Även bilder från weekend festival finns i inlägget nedan.

weekend festival 2013 !

 

ATM

Var till spices och åt med tilda efter en helt okej skoldag, nu ska jag på träning!


Helt jävla awesome

Ni anar inte hur grymt bra weekend festival var! Har varit på frontrow på Armin van Buuren och example, dansat några meter från david guetta och sebastian ingrosso och en massa andra stora artister!!! Helt jävla lycklig är jag, och denhär helgen har varit så lyckad den bara kunnat vara..men en sak, jag har inte ätit en enda ens lite nyttig måltid på 3 dagar så kommer vara shönt att kunna äta normalt igen från och med imorgon. Ligger även och äter nötter i sängen nu haha, ska sova några timmar sen ut och springa :)

Flera bilder får ni senare!


Italien del 5/5, allt och inget

 

Ice cream day

Står nu i glasskiosken och säljer flitigt glassar ;) då jag kommer hem skall jag på långlenkki så tror inte jag kommer hinna skriva mera ikväll. Hoppas vi hinner höras imorgon, för på fredag morgon klockan 07.00 styr vi oss mot vår huvudstad Helsingfors på weekend festival!!! taggad till tusen ! Var där förra året, och då var det redan helt perfekt. Men iår är förväntningarna ännu högre eftersom ännu flera GRYMMA dj's och artister kommer vara på plats och måånga vänner kommer finna sig där! Plus att förra året var vi bara på fredag där, nu har vi biljett för både fredag och lördag! :)


New in


Done

Första skoldagen är avklarad och faktist så blir det shönt med lite rutiner igen. Då klockan slog 14.55 ringde skolklockorna och då just började det ösregna och hagla världens största isklimppar, även åska där till! Tror seriöst jag aldrig varit med om liknande förrut haha. Jaja nu ska jag på min första sånglektion (!!!!!), sedan vidare och handla mat med mamsen och sedan hem. Ska försöka hinna träna ännu ikväll också :)


Back to normal

 
Regnet bokstavligen öste ner då jag körde hem från träningen genomblöt redan från förr, eftersom det regnade hela träningen också. Så det var gryymt shönt att hoppa i duschen då jag kom hem! Har just tagit fram alla skolsaker, ätit och nu stretchar jag. Har varit jätte trött hela dagen så hoppas jag somnar ikväll då.
Jaja, nya tag imorgon.. i skolan.  Godnatt fina ♥
Lite på ett halvt år sedan  

Tröttis

Hej! Ligger i Bellas säng efter några timmar på stan, köpte lite skolsaker och lunchade. Det är sjukt att skolan börjar imorgon, känns som jag inte hunnit göra något på sommaren..Aja ska snart säga adjöö till bestie som åker till vörå och sedan ska jag ta mej till mtv på träning!

Två bilder från min instagram


Tips: Självdesignat iphone skal

smartphoto.fi kan du designa dina egna iphone skal (och samsung galaxy) för 24.95€! Brukar även alltid beställa mina bilder härifrån, eller om jag vill ha något annat kul med foton att göra. Finns massor att välja på, så ta en titt vetja! 

Italien del 4/5, båtutflykt

 

Love does not simply go away

Thjeena! Sitter nu i kiosken och har ytterligare 4 timmar kvar att jobba och efter det ska jag träffa Bella! Gårdagens match vann vi 1-0 och efter matchen bestämde jag mig för att jag iallafall skulle ta mig till fagerö, så klockan 18 var jag påväg till Julia där Mathilda också var, vartifrån vi sedan tog bussen till närpes. Ångrar nog inte ett dugg att jag for dit iallafall, riktigt kul var de :)

hahaha yo bro


Matchdags

Har inte tränat fotboll på över 2veckor så får se hur detta går haha, aja brändö klockan 14 it is! Önska oss lycka till :)


Italien del 3/5, foodie time

Åt på ett grymt bra ställe då vi var till ett shoppingmall, rullande band med massor av olika slag av sushi och stående bord med thailändska rätter, p'e'r'f'e'c't'o i mina öron!
frozen yoghurt 
Åt musslor för första gången någonsin, och gud så gott det var! Här serverades det med pasta.
 
Åt på en väldigt fin resturang, sååå fin utsikt och så god mat! Endast små flygande kryp fanns att klaga på haha..
glassade ca två gånger per dag...
Sådana snacks fick man vid varje resturang, ingen skillnad om man beställde bara dricka eller mat, det var alltid med!
5 ovanstående rätter är från samma kväll då vi åt på en kinesisk resturang, yummii
perfekta pizzor...
Sista kvällen for vi ut och åt mera mot landet, var en familj ägde ett hotell, fotbollsplaner och resturang osv.. (3 ovan)
TIldas och min sista frukost i Italien blev crepes. Inget var att klaga på! :)

Sista fredagen på sommarlovet

Tjena! Gårkvällen var helt okej nog, dock började det spöregna efter klockan 23 så det sög ju lite. Är nu påväg hem och längtar att slippa i duschen och sätta på rena& torra kläder. Idag har jag inga planer, endast gymmet och filmmys där hemma.


New start

Idag börjar mitt strejkande igen! Inget onyttigt alltså, och nu är det strikt. Jag ät taggad som fan och ska träna hårt i höst, ska få skaffat gymkort osv... Aja har städat lite i huset för resten av familjen kommer hem från Sverige inom en timme och nu ligger jag i sängen trött som tusan. Tror jag ska sova ett par timmar till, sen till stan. Det är ju iallafall konstensnatt :)


Italien del 2/5, Sirmione

 

En stor kopp kaffe och ett sjukt huvud

Sitter och dricker en jättekopp med kaffe nu. Tilda sover ännu så sött haha, vi skulle sova läänge idag men nejnej vaknade halv 10 jag. Igår åt vi massor med gott och kollade på filmen step up revolution, riktigt bra film! Har känt mig lite halvsjuk inatt och känner mej fortfarande så får se om det blir någon träning ikväll. Vädret värkar vara kakibajs också, ser ut att börja åska när som helst...aja mysigt de!


Italien del 1/5, byn (staden) Desenzano

 

Is it even possible

Godmorgon! Åt nyss en stooor frukost och väntar nu på att maten ska smälta så jag slipper ut på en springtur. Idag ska jag till stan och även träffa Elin, annars har jag ingen aning om vad som händer idag. Nu är det prick en vecka tills skolan börjar, herregud vart for sommarlovet tänker jag då... Jaja, men ha en bra dag!
 

Ibland tror jag på kärlek vid första ögonkastet

Heeej fina ni! Idag har jag fått hem min nya moped, eftersom min förra blev stulen. Gläjdeorsak för idag alltså! Annars har jag handlat mat, sovit och tränat idag. Efter en vecka med italiensk mat (läs pizza,godis,glass,pasta osvosv...) så känns det bra att träna igen :) Men gud vad lessen jag har varit idag för att jag inte vaknade i Desenzano imorsse..haha
 
Nu lyssnar jag på Mariah Carey på full volym och ska bara ta det lugnt ikväll, får snabbt besök av Bella också, kramis!
PS:
Ni kommer få bilder från Italien i flera inlägg under veckan, stay tuned!

Hemkommen

HEJ BABES!
Är hemkommen nu, efter en grymt lyckad resa med bästa Tilda! Finns inget att klaga över, bara tiden som var för kort. Skulle lätt kunnat lämna för några veckor till dit, (fick ångest direkt jag kom till Finland). Aja får hoppas jag får ta en till resa ditåt i närmsta tiden...
Är trött nu och ska strax gå och sova, bilder kommer ni få se då jag har fått dem redigerade och då jag har ork att bråka med datorn! Inatt skall jag iallafall sova ut, riktigt ordentligt. Hoppas ni har haft en bra vecka, godnatt fina!