Byebye Finland!

Matchen vann vi 4-2 och även brorsans lag tog seger!
 
Har packat färdigt nu, och ska inte göra något ikväll. Se på film och sova och sånt. Imorgon startar vi någongång klockan 13, och är framme i Italien klockan 20! Kommer säkert inte hinna skriva imorgon, så jag säger adjööö and Ciao Italia!!! Ha en bra vecka, så hörs vi förhoppningsvis med massor med bilder om en vecka!

TAGGAD TILL TUSEN

 bild från sandö
Godmorgon ♥
Igårkväll var jag och sprang runt stan, märktes dock jag hade legat i solen hela dagen. Orkade inte springa hela tiden och började må dåligt. Haha, sommarens bästa dagar är inte tillför långa lenkkin kan man väl säga. Efter det for jag till Oskar med något folk och chillade bara, kom hem och somnade direkt.
Idag är det som sagt matchdag, och efter det ska jag se på min brors match och ikväll ska jag packa allting färdit för Italien !!!! ÅH sjukt taggad jag är, har aldrig varit till Italien så det här lär bli bra!
Har inga tidsinställda inlägg och tar inte med dator men kanske något inlägg via telefon kommer upp, det får vi se sen.

Bokfreak (inte direkt)

Läser inte mycket böcker i allmänhet, men på villan och på resor läser jag massor. De här två ska jag ha med till Italien, har läst 2 andra böcker av Lauren Conrad som jag gillade så hoppas dehär är lika bra! Ännu konstigare är att jag nästan alltid läser engelska böcker, haha


Nothing is better than sun - and a beach

Idag har vasa levererat än en gång med vädret! Har legat på stranden hela dagen med bella, janina och becca. Simmat, ätit och solat alltså! ;) Tog bussen hem vid 18 tiden och nu ligger jag i min säng och har just börjat packa, BARA 1 1/2 DYGN KVAR! aja, ska hur som helst försöka ta mig ut på en springtur här så snart som möjligt, sedan får vi se vad som händer ! Imorgon har jag iallafall match igen , i hettan.


T som i torsdagskväll

Godkväll!
Vädret här i Finlands soligaste stad har varit toppen idag, och såklart blev det solning hela dagen så på träningen var jag såååå slut! Efteråt lagade jag denna fruktsallad och satte mej på terassen och njöt av de sista solstrålarna för idag. Kommer sova gott inatt har jag på känn, är redan dödstrött och klockan är åtta haha ! Aja, ska se på film och sånt ikväll bara. Imorgon är det fredag och planerna är strandhäng!


I lost myself in the blue


Sola sola sola

Godmorgon! Var nyss en sväng till butiken med mamis och nu ligger jag och solar. Idag har jag inga planer, kanske bakar en paj eller något haha. Halv fem har jag iallafall träning. Men nu ska jag ta till vara stunden med blå himmel så latero fellas!


Inte mycket att säga

 
Hej! Vädret idag har man inte kunnat klaga på, och jag har haft en bra dag ! Som jag skrev tidigare var jag på picknick och efter det gick jag till gymmet och dödade benen&mage. Då jag kom hem grillade jag till familjen, och nu ska jag se på nyaste pretty little liars! Kramis

Outfit

NU blir det picknik(picnik, piknick....hur stavas det?) i finvädret, hörs ikväll!


För alltid kan inte allting vara perfekt

Har varit med bella och lisa och kollat på en fotbolls match ikväll. På dagen var jag en sväng till stan med Bella, och på morgonen var jag och sprang. Mitt humör är inte på topp nu just så jag har därför inte orkat skriva .. men ja, imorgon ska jag på picnik med mina favvo tjejer och sedan vidare till gymmet! Hoppas ni har det bra fina ♥

One direction - Best song ever

 /
Såg videon på Isabels blogg, och kan inget annat än instämma..dom är ju bara så underbart roliga! Såå kul att det finns artister ännu som vågar visa sitt riktiga jag! Ännu till så är de ju lätt snyggaste killbandet ;)

En bild på en gul blommande äng

 
 

Snart i postlådan...

Beställde hem dessa ovan inför resan någon dag sedan, allt från nelly.com!

New week , new chances

Godmorgon!♥ Vaknade efter en 9 timmars sömn och steg upp på rätt fot och for ut och springa. Hade en grym motvind påväg hem, trodde seriöst vinden skulle blåsa omkull mig ibland, haha! Märks att det börjar vara mot hösten. Åt iallafall en god frukost just och nu ska jag stretcha lite. Har en fotbolls träning  senare mot kvällen, och efter det ska jag äntligen träffa Bella som varit till Sverige förra veckan! 

förnukommerjagintepåenrubrik

Söndag kväll - igen? Aja hej! Har ni haft en bra helg? Matchen igår spelade vi 1-1, dock inte världens bästa spel så mera om det behöver jag inte berätta, haha. Kvällen var riktigt lyckad hos Tilda med bra sällskap, god mat, musik och lite till :) Jag och Nadja lämnade där sedan över natten, och imorse cyklade jag till glass kiosken och jobbade fem timmar över dagen. Kom hem en timme sen och nu skall jag städa lite och sedan bara ta det lungt resten av kvällen.
gulle
hälften av tjejerna ! 

You can go straight throught hell with a smile

Det är svårt att veta vad man skall göra då man vet vad man vill men har inte modet att försöka nå'mera.


önskerecept - nyttiga pannkakor

en person - ca 3 stora "småpannkakor"
3 ägg vitor
2-3 msk mjöl (råg/graham/vete etc.)
2 msk naturell yoghurt
1/2 tsk bakpulver
(om du vill kan du sätta till kokosflingor, vaniljsocker eller cacao, riktigt gott så!)
vatten om det känns för tjockt.
Vispa äggvitorna lite pösig, tillsätt alla andra ingridienser. Stek dem sedan i olja/smör. 
Jag brukar äta pannkakorna med frukter och tex lönnsirap/jordnötssmör. Men egentligen passar allt och inget med dem!
 

Match och kalas lördag!

Goodmorning sunshines! Sovit gott?
Åt just frulle, ska packa lite nu och sedan ska jag till Brändö och spela en fotbolls match klockan 14. Efter det ska jag se på B flickornas match för att sedan sitta på med Tilda till henne och fixa till allt för hennes födis"kalas" som hon har ikväll! Have a great day , det ska jag iallafall :)


The sunset is the most mysterious and the most beautiful thing...

it appears in everything.

En fotobomb och förklarning

Hej! Det har varit lite tyst på bloggen en stund men jag har orsaker! På onsdagskvällen var Lina, Michelle och Mathilda här på middag ( tortillas såklart ) och filmmys.. på torsdag morgon åkte jag tidigt på morgonen till Elin och vi fortsatte vår väg till hennes fina villa! Var där och spelade alfapet, bastade, åt massor med mat, var ut och gick och kollade film och sånt mysigt. 
Satte mig i bussen idag ett tiden och gick sedan ett par timmar i stan här i Vasa, med mig hem fick jag 3 ljus och ett silverfat! Kom hem vrålhungrig så jag lagade mig lax och sallad och nu sitter jag mätt och belåten uppkurad i soffan och ska kolla på det nyaste avsnittet av pretty little liars. Sedan ska jag ut och springa. Kramis!

Inspiration ; weheartit


En perfekt liten stund

Haha...lite skrattretande. Skrev just skit om den finska sommaren och nu ligger jag på terassen och det är STEKHETT! Efter min 7 km lenkki cyklade jag efter lite mat för ikväll och en solo tidning som jag ligger och läser nu! Härligt.


Jordgubbar för flera

Plockade just dessa godingar från vårt egna land, och vädret var så kallt så jag hade jacka och långbyxor på. finsksommar.... Anyways ska jag på en lenkki nu, sedan senare kommer några flickor hit på tjejkväll!


28.7.13-4.8.13

Fick en kommentar var det frågades vart jag far då jag åker till Italien och med vem så jag tänkte berätta lite om det :)
Alltså, jag åker till Desenzano del garda med Tilda, hennes mamma och bror! Vi ska bo hos deras bekanta, så vi behövde betala endast flyget dit (mat och shopping och sånt såklart...) 
Desenzano är iallafall en stad som betraktas som Garda sjöns huvudstad, ligger ca 50km från Verona, har ca 25 000 invånare och är en hamnstad med många resturanger och en lång strand. Vädret har lovats vara mellan 30-35 grader, så kommer antagligen ligga och steka hela dagarna! Och ni anar inte hur taggad jag är för resan, oh herregud.
 

Ett festhus på en strand i Petalax

 
 

Inget bättre än lite mys

Hejhalå! För det första, ska jag gratta min älskade Tilda som både blivit konfirmerad i söndas, och fyller hela 16 år idag! Grattisgrattisgrattis
 
Jamen, som ni såg så åt vi för det mesta igår och kollade även en film - The house at the end of the street - som var helt bra, lite konstig thought. Vi somnade någongång efter 3 och blev väckta med frukost i sängen av Tildas mamma, födisfrukost för Tilda ni vet hihi. Sovde sedan ytterligare en timme och sedan for jag till Vasklot för träningar, mat och bastu med laget. Vädret var inte så bra, men kul hade vi iallafall!
Nu har jag gjort det mysigt för mig själv och ska jag fixa till bilder bla. från släktfesten, och kanske plocka ihop ett och annat ;) 
 

Ikväll med bästa T<3

Fetton är vi !


en bild på två flickor på en bra dag

 

Frukost

Åt just frukosten nedan och ligger nu och deppar över två saker- vädret och min moped, som verkligen inte värkar hittas. Blir att vara utan i en månad tills jag får en ny via försäkringen. Kul verkligen...jaja idag ska jag på träning och efter det till Tilda övernatten.


Cory.

 

Rest in peace du fina, Allt för ung för att ta "the midnight train to anywhere." 


Sista dagen på veckan

Har ätit massor idag. Känns som jag sprängs snart haha. Festen var iallafall riktigt trevlig och efteråt sprang jag runt stan och sedan till smedsby och säga hejdå åt Bella som åker bort för veckan. Nu gör jag ingenting, får hoppas jag får något för mig ännu ikväll dör av tråkhet. Annars, vart fasen har sommarlovet brottom?


Släktfest!

Blev lite ändrade planer igår kväll, körde till carpella och for sedan och checkade en fest. Då vi kom hem såg vi på film och sen somnade vi mer eller mindre direkt då vi kom till sängs!
Blev just klar med sminket, ska nu föna håret och plocka med lite saker och sedan ska jag på släktfest var vi firar min farmor som fyller 80 år! :) Agerar även fotograf där så får lite fickpengar via det, awesome!
Längtar mej tillbaka till Thailand, åh så underbart. 

One saturday

Kvällen vart lyckad må jag säga! Minglade runt och träffade massa kul folk :) idag mår man som förtjänat, har inte heller fått sovt inatt pga min rygg..jajaja damsugade just huset och ska nu in till stan en sväng och hyra filmer inför min och Ebbas filmmaraton ikväll! Hade tänkt dra till fagerö också men huvudet och kroppen säger sitt så filmmys låter inte helt fel!


Favorit snacks


It's Friday bitchasos

Hej!! Kom nyss hem, har lite småbrottom nu så skriver snabbt. Igår var det det vanliga, sola, bada och grilla och avslutade kvällen med lite filmmys. Idag har jag knappt gjort annat än solat..och grillat forståss! Är ju mästare på att grilla vetni ;) Ja men nu ska jag välja lite kläder och såå, sedan fixa mig och sen iväg tillbaks till åminneee! jep cya babes!
 

Lets go to skären

Goood dag fina! Vaknade tidigt idag,åt frulle och for ut och springa. Jag har just packat och nu ska vi iväg till åminne och därifrån till vår öde ö haha. Jag kommer knappast höra av mig tyvärr, har så dåligt net där men hoppas ni har ett bra dygn fellas! Imorgon kommer jag hem någon gång på dagen och på kvällen tillbaka till åminne på dans! P&k


Filmtips

Love and Honor,
Perfekt för en myskväll. En massa olika känslor inblandade i filmen, och ännu bättre med Liam Hemsworth i huvudrollen, damn.

Dream byxdress

Jag hade planerat att köpa denna goding, men jag tänkte att äh jag kommer och köper den senare inte kommer den ta slut hursomhelst.MEN så typiskt, så var den slut då jag kom tillbaka till Zara efter nån timme.
Alltså, ibland funderar jag nog varför är jag så dum, blev helt sjuk i magen då den var slut. Haha...
 
Jaja. Inatt har jag sovit gott, 11 timmar. Nu ska jag ut på en springtur, sedan hem och inte göra något och sedan iväg till jobbet. Jaja.
 

Helsingfors

Tåget for klockan sju på morgonen...
men Bells var taggad för det...
Då vi var framme kollade vi i butiker i 3-4 timmar...
Sedan hittade vi en mexikansk resturang...
Sedan fortsatte vi "shoppa", köpte faktist inte alls mycket...
Underbaris.
Testade yoghurtglass från Jogo första gången som var grymt gott.. kostade oss thought 12€(!!!!) 
Sedan vandrade vi runt i Heslingfors...
Och så döda som vi var i benen så var det shönt att få sätta sig i tåget. 

Trött hej

Är hemkommen efter en härlig dag i huvudstaden! Är helt dödstrött både i kropp och själ så jag tänker lämna redigering av bilder och sånt tills imorgon eftersom jag känner på mig att det ändå inte blir lyckat då jag är så trött haha..Nu ska jag krypa ner under täcket med det nyaste avsnittet av pretty little liars på datorskärmen, sedan sova! Sweet dreams,


random bilder

 

Vår huvudstad i mitt hjärta

Jag och min bästis (B) tog en spontan trip till Helsingfors och sitter nu i tåget som for 07.00 från Vasa. Kommer hem någon gång 23 tiden ikväll så vi hörs då, ha en bra dag !
 s; w♥it
 

Idag har jag...

Varit till stan...
Köpt parrots...
grillat...
sprungit något mellan 15-20km.. haha sjukt

Weheartit


What goes up, must come down

Aj min rygg säger jag bara. Vet inte vad felet är min igår på jobbet blev det grymt sjukt och efter det har jag känt mig som en gammal tant haha..ja men åt nyss frukost och kollar ni på lite musikklipp på mtv, snart ska jag in till stan med mamma för att köpa god mat osv för ida är det min pappas födis! Hihi grattis!


Don't make me regret trying again


3 från lördagen

 
 
 

Ursäkta behöver skriva

Åh vad arg jag är. Jag och Bella var till sandö ikväll efter mitt jobb i glasskiosken, vi låg och solade i två timmar..och gissa vad som var borta då vi skulle åka hem?! MIN SKOTER VAR STULEN!! åh vad förbannad jag blir på idioter som inte har något annat att göra än att göra andras liv skit. haha löjligt. Har iallafall polisanmält det . Får hoppas jag får tillbaka min älskling, min nya bebis endast 500km körd. ÅH JÄVLAR!

Tröttis hej

Vaknade som planerat och körde iväg till stan och kollade på EN match med Bella. Haha, efter den matchen frös jag som fan och var så trött så jag skulle kunnat somna när som helst så jag körde hem. Nu ska jag se någon film och sova, sen på kvällen ska jag till Mathilda för att grilla och chilla! Mys.
Favoriterna på Emilias kalas!
 

damn, you're stupid

Kom nyss hem från stan, ska gå och sova nu. Imorgon skall jag upp klockan halv nio och sedan åka och kolla matcher. Kvällen är väldigt oplanerad kan jag säga, men jag hör av mig! Godnatt mina fina♥
 

We can't stop

haha alltså..bara för att jag såg videon första gången idag och ack så speciell den är..nåja miley är bra för det!

I rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck

 

Goodmorning sunshine!

Godmorgon! Åt nyss denhär underbara frukosten och ska nu sätta på lite fart och sedan dra mig till mtv planerna för att se på match och för att umgås with my babe bella och sedan åka vidare till gymmet. Vädret är hur fint som helst och det är mitt humör idag med, peeerfecto!


This is life before you know who you're gonna be

 

hemma!

Hejhalå ni fina! Bättre skulle det inte ha kunnat vara igår på villan, helt lätt perfekt sommardag! Idag vaknade vi en elva tiden, åt frukost och byggde ihop en grill. Där efter började det regna och vi åkte hem. Nu sitter jag och väntar på mat som pappa grillar, och herregud vad hungrig jag är haha.. har inte tränat på två dagar så jag ska ta mej fan ut på en springrunda efter det! 
 
 

Gårdagen på villan

vi solade, simmade och bastade...
grillade god mat...
Ebba flätade Bellas och mitt hår...
fotade...
tog lite skämtbilder...
 kollade solnedgången...
och avrundade kvällen med frukter, nötter och tidningsläsande!
 

Jul. 03, 2013

Är i bilen påväg till villan nu, vädret är fint så får hoppas det hålls så också hela dagen!


the place to be,

Gjorde inget speciellt ikväll egentligen, körde runt lite med Bella och träffade några kompisar. Nu ska jag söka upp någon bra film, som oftast slutar med att jag kollar på det pappa kollar haha. Imorgon åker jag till villan för första gången i år med mina homies Bella och Ebba. Kommer förhoppningsvis en bildbomb då jag kommer hem på torsdag, mobilbloggar även kanske från vår ö mitt ute på havet (havet?), åh lätt en av mina favorit platser. Är alltför sällan där.. Men iallafall, sov så sött ni fina!
bild från 2011

sometimes, there aren't words for how you feel

 
 

Tisdagskul

Lunchade med Julia, Bella och Elin , och ja ni får gissa vad vi åt - sushi! Efteråt gick vi en stund på stan och efter ett par timmar åkte jag hem. Nu har det äntligen slutat regna och solen skiner, så förståss sitter jag inne och är dödstrött och orkar knappt gå efter gårdagens gympass, haha.. Nu skall jag iallafall packa lite för imorgon och sedan se vad jag hittar på ikväll , latero fellas!
 
Och så ett STORT grattis till både Elin som fyllde igår och Emilia som fyller idag ♥

Breakfast

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag iallafall, shönt att kunna sova ut ibland då jag de flesta mornar vaknar av kramp i vaderna..Anyways så åt jag nyss frukost och ska nu hoppa i duschen, fixa mig och sedan köra iväg till stan för en träffis med Bella och Julia. Vi hade planer att åka till stranden men vädret värkar inte tillåta det, så får se vad vi hittar på. Hörs senare!


Jag vill resa, nu.


-mat favorit -

Något jag åt första gången ett par månader sedan, och nu är jag förälskad. Can't get enough of sushi.

Börjar blogga !

Hejsan! Nu publicerar jag min - tro det eller ej - fjärde blogg! Kommer antagligen inte blogga så förfärligt mycket, eller vem vet haha, skriver väl då jag har lust och då jag har några fina bilder att visa. Kommer säkerligen komma upp tips och inspiration nu som då, även repostnigar.

Japp, jag är då Teresa Vest och nu finns det en blogg som ägs av det namnet, så ta gärna och titta in nu som då! Stay tuned.