En uppdatering från mig idag, den tjugoandra november tvåtusentretton.

Hösten har gått snabbt. Vet inte var jag ska börja, har inte hänt så mycket speciellt egentligen men ändå så har det hänt massor. Jag varnar redan nu, det må bli ett långt inlägg.
Klockan är för tillfället 23.04 och jag kollar på CSI, eller egentligen inte eftersom jag egentligen sitter med datorn i famnen och gluffsar i mig choklad fast hur mätt jag än är, haha. Jag väntar på resultaten av dagens idol, de fyra som är kvar ska bli tre. Ännu ett tecken på att tiden går allt för fort, känns som idol började typ högst nå'n vecka sen.
Idag har jag varit till gymmet ett par timmar och till matbutiken med mamma, inget annat speciellt. Skoldagen var dock lite speciell, övade både till lucia och till adventskyrkan och såg på film på 3 olika ämnen. Så kan inte säga att det har varit en jobbig fredag på något sätt. Proven har föresten gått bra hittills, tror jag. Har fått ut bara två prov, men resultaten var 10- och 9 1/2, så NÖJD kan jag vara. Har även träffat fina vänner på sistonet, dem som "lämnade" mig i högstadiet och for till gymnasiet haha. Så u-n-d-e-r-b-a-r-t att vi fortfarande har lika bra relationer, fast vi inte kanske träffas ofta eller knappt talar så jätte mycket hela tiden. Men man vet att de(ni) finns där, jag ÄLSKAR er så mycket ska ni veta. 
Nästa vecka ska jag med resten av Sonjas (Biskop) elever ha en konsert på Dubap, ska bli såå mysigt!! Hon är riktig talangfull, Sonja alltså. Hon lär mig så mycket som jag är tacksam över. Varje sånglektion ger mej så grymt mycket glädje så jag inte vet vart jag ska ta vägen efter lektionerna.
Åh, herregud vet ni vad jag längtar enormt till? Att få resa igen. Okej det är bara en månad tills vi reser till Teneriffa, men alltså jag vill vara på resande fot nästan hela tiden. Jag behöver det för att orka hålla igång och för att inte bli uttråkad. Jag vill uppleva saker, se världen med mina egna ögon och inte bara på bilder. Jag vill känna klimatförändringarna och se olika naturfenomen. Jag vill lära känna olika människor, inte bara nordiska. Jag vill lära mig förstå olika människor och sätt de lever på . Jag vill känna stor stads impulserna och jag vill till USA. Jag vill vakna av solstrålarna och gå ut på New York's gator för att gå på något mysigt café på frukost. Och allt det här är bara inte något jag VILL, utan jag ska faktist ta tag i det. Direkt jag får möjligheterna.
Jag var på Catching Fire med Elin igår, fortsättningen till Hunger Games. Oh herregud, måste vara en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Planerar på att gå på ett till bio besök inom de närmsta dagarna för att se den igen!!
Och jag är helt fast i The vampire diaries. Alltså det finns ingen bättre serie, jag lovar. Vet inte vad jag ska ta mig till då det tar slut...
Nu är klockan 23.24 och Idol fortsätter så nu sätter jag punkt här. Jag kanske hör av mig snart igen. Får se! Ta hand om er<3